Bunja Impala

Bunja

Bunja dekorativni kamen je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Bunja Impala Beige

Beige

Bunja Impala Steel

Steel

Bunja Impala Graphit

Graphit

Elementi na voljo:

Bunja Impala Panel

Ravni element

Bunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni Element

Kotni element

Opis izdelka Bunja

Dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Bunja dekorativni kamen je replika naravne bunje, ki je privlačna ravno zaradi svoje brezčasnosti. Model se lahko polaga na stik brez fugiranja ali s stično režo (˝fugo˝).

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 57,5cm × 9,5cm
  • Debelina: 1cm – 3cm
  • Teža: cca. 41 kg / m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Galerija Bunja dekorativni kamen

Pošljite povpraševanje

7 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.