Bunja Impala Graphit

Bunja Impala

Dekorativni kamen, ki je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Bunja Impala Beige

Beige

Bunja Impala Steel

Steel

Bunja Impala Graphit

Graphit

Elementi na voljo:

Bunja Impala Panel

Ravni element

Bunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni ElementBunja Impala Vogalni Element

Kotni element

Opis izdelka

Umetni dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Bunja Impala je replika naravne bunje, ki je privlačna ravno zaradi svoje brezčasnosti. Model se lahko polaga na stik brez fugiranja ali s stično režo (˝fugo˝).

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 57,5cm × 9,5cm
  • Debelina: 1cm – 3cm
  • Teža: cca. 41 kg / m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih.

Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Galerija Bunja Impala

Pošljite povpraševanje

0 + 4 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.