WaterFall

Waterfall

Waterfall dekorativni kamen je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta Waterfall

Waterfall Belca

Belca

Dekorativni kamen Waterfall Boka

Boka

Waterfall Kloma

Kloma

Waterfall Rinka

Rinka

Galerija Waterfall dekorativni kamen

Elementi na voljo:

Waterfall panel

Ravni element

Opis izdelka Waterfall dekorativni kamen

Dekorativni kamen Waterfall je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Waterfall je dekorativni kamen modernih linij, ki se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 57cm x 14,5cm
  • Debelina: 1cm – 3cm
  • Teža: cca. 40kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Pošljite povpraševanje

7 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.