Mediteran Dalmata

Dekorativni kamen, ki je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Bonaca

Mediteran Dalmata Garbin

Garbin

Mediteran Dalmata Burin

Burin

Serija Dalmata

Levante

Mediteran Dalmata Maestral

Maestral

Mediteran Dalmata Furial

Furial

Elementi na voljo:

Ravni element

Kotni element

Opis izdelka

Mediteran Dalmata je umetni dekorativni kamen, ki je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Mediteran Dalmata je serija dekorativnega kamna, ki je navdih črpala v tradicionalni mediteranski arhitekturi. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 58cm × 14cm
  • Debelina: 2cm – 4cm
  • Teža: cca. 49 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih.

Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Galerija Mediteran Dalmata

Pošljite povpraševanje

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.