Mediteran Dalmata

Dekorativni kamen, ki je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Bonaca

Mediteran Dalmata Garbin

Garbin

Mediteran Dalmata Burin

Burin

Serija Dalmata

Levante

Mediteran Dalmata Maestral

Maestral

Mediteran Dalmata Furial

Furial

Elementi na voljo:

Ravni element

Kotni element

Opis izdelka

Mediteran Dalmata je umetni dekorativni kamen, ki je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Mediteran Dalmata je serija dekorativnega kamna, ki je navdih črpala v tradicionalni mediteranski arhitekturi. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 58cm × 14,2cm
  • Debelina: 2cm – 4cm
  • Teža: cca. 49 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih.

Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Galerija Mediteran Dalmata

Pošljite povpraševanje

2 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.