Mediteran Dalmata

Mediteran Dalmata

Mediteran Dalmata je dekorativni kamen za oblaganje notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta Mediteran Dalmata

Maestral

Maestral

Furial

Mediteran Dalmata Levante

Levante

Galerija Mediteran Dalmata dekorativni kamen

Elementi na voljo:

Mediteran Dalmata Panel

Ravni element

Mediteran Dalmata Vogalni element

Kotni element

Opis izdelka

Mediteran Dalmata dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Mediteran Dalmata je serija dekorativnega kamna, ki je navdih črpala v tradicionalni mediteranski arhitekturi. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 58cm × 14,2cm
  • Debelina: 2cm – 3cm
  • Teža: cca. 49 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Pošljite povpraševanje

0 + 7 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.