Opeka Longa Gea

Opeka Longa

Okrasna opeka Longa je imitacija prave opeke – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah. Zaznamujejo jo dolge horizontalne linije in globoke stične reže.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta – opeka Longa:

Opeka Longa GEA

Gea

Prikazano je način polaganja s standardno stično režo.

Okrasna opeka Longa Ria

Ria

Prikazan je način polaganja na stik.

Elementi na voljo:

Okrasna opeka Longa

Ravni element

Opis izdelka – okrasna opeka

Okrasna opeka Longa je izdelana iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primerna tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo. Dekorativna opeka za oblaganje je primerna za stene, fasado, ograje, škarpe,… Okrasna opeka za zid bo popestrila vaš prostor. Opeka Longa je imitacija opeke z dolgimi linijami in edinstvenim reliefom. Za avtentični videz priporočamo polaganje s standardno fugo (10-12mm). Sicer se zaradi ravnih linij opeka lepo polaga tudi na stik.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dolžina: cca 50,5cm – 51,5cm
  • Širina: cca 3,4cm – 3,6cm
  • Debelina: cca 2,5cm
  • Teža: cca. 39 kg / m2 (polaganje s fugo) oz. 51kg/m2 (polaganje na stik)
  • za 1m2 zadošča cca 43kos opek (polaganje s fugo) oz. 56kos opek (polaganje na stik)
  • V prodajni kvadraturi so že predvidene fuge dimenzij 10-12mm

Polaganje dekorativne opeke je enostavno. V pomoč naj vam bodo tile nasveti. Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Galerija Opeka Longa

Pošljite povpraševanje

0 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.