Dekorativni kamen Mediteran Classic

Mediteran Classic

Mediteran Classic je dekorativni kamen za notranjo in zunanjo vgradnjo. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta Mediteran Classic:

Zlarin Light

Zlarin Light

Mediteran Classic Molat

Molat

Olib

Mediteran Classic Zlarin

Zlarin

Mediteran Classic Olib Light

Olib Light (po naročilu)

Mediteran Classic Molat Light

Molat Light (po naročilu)

Elementi na voljo:

Mediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic Panel

Ravni element

Mediteran Classic Vogalni Element

Kotni element

Opis izdelka Mediteran Classic

Dekorativni kamen Mediteran Classic je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Mediteran Classic je serija dekorativnega kamna, ki je navdih črpala v tradicionalni mediteranski arhitekturi. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Panel v obliki črke Z
  • Dimenzija: 58cm × 14,7cm
  • Debelina: 2cm – 4cm
  • Teža: cca. 45 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Galerija dekorativni kamen Mediteran Classic

Pošljite povpraševanje

3 + 4 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.