Mediteran Classic

Mediteran Classic

Umetni kamen Mediteran Classic je notranji in zunanji kamen za oblaganje. Je imitacija naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Zlarin Light

Mediteran Classic Olib Light

Olib Light

Mediteran Classic Molat Light

Molat Light

Mediteran Classic Zlarin

Zlarin

Mediteran Classic Olib

Olib

Mediteran Classic Silba

Silba

Mediteran Classic Molat

Molat

Elementi na voljo:

Mediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic PanelMediteran Classic Panel

Ravni element

Mediteran Classic Vogalni Element

Kotni element

Opis izdelka

Umetni dekorativni kamen Mediteran Classic je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Mediteran Classic je serija dekorativnega kamna, ki je navdih črpala v tradicionalni mediteranski arhitekturi. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Panel v obliki črke Z
  • Dimenzija: 58cm × 14,7cm
  • Debelina: 2cm – 4cm
  • Teža: cca. 45 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih.

Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Galerija Mediteran Classic

Pošljite povpraševanje

7 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.