Opeka Rustica

Okrasna opeka Rustica je imitacija prave opeke – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah. Dekorativna stenska opeka izgleda kot prava, je pa tanjša od izvirnika in zavzame manj prostora.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta okrasna opeka Rustica:

Opeka Panama

Panama

Opeka Costarica

Costarica

Guatemala

Guatemala

Nicaragua

Nicaragua

Opeka Belize

Belize

Elementi na voljo:

Opeka Rustica ravni element

Ravni element

Opeka Verona vogalni element

Kotni element

Opis izdelka – okrasna opeka

Okrasna opeka je izdelana iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primerna tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo. Dekorativna opeka za oblaganje je primerna za stene, fasado, ograje, škarpe,… Okrasna opeka za zid bo popestrila vaš prostor. Opeka Rustica je imitacija opeke s poudarjenim reliefom. Opeko se lahko polaga s fugo ali brez nje.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 23,7cm × 5,2cm
  • Debelina: 1cm – 1,5cm
  • Teža: cca. 24,5 kg / m2
  • V kvadraturi so že predvidene fuge dimenzij 1-1,5cm.

Polaganje dekorativne opeke je enostavno. V pomoč naj vam bodo tile nasveti. Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Galerija Opeka Rustica

Pošljite povpraševanje

0 + 3 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.