Rock-Face

Dekorativni kamen, ki je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Star

Elementi na voljo:

Rock Face Panel

Ravni element

Rock-Face Vogalni Element

Kotni element

Opis izdelka

Umetni dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Rock-Face je serija dekorativnega kamna s kombinacijo robustnega reliefa in moderne oblike. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 57,5cm × 14,5cm
  • Debelina: 1cm – 3cm
  • Teža: cca. 36 kg / m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih.

Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Galerija Rock-Face

Pošljite povpraševanje

4 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.