Opeka Antique

Okrasna opeka Antique je replika prave opeke – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah. Je tanjša od izvirnika in zavzame manj prostora, ohrani pa originalni videz polne opeke.

Dekorativna opeka za oblaganje sten je primerna za notranjo in zunanjo vgradnjo.

Barvna paleta:

Opeka Antique Yuta

Yuta

Opeka Antique Terra

Terra

Opeka Antique Lurra

Lurra

Opeka Antique Toka

Toka

Elementi na voljo:

Opeka Verona Ravni element

Ravni element

Opeka Verona vogalni element

Kotni element

Opis izdelka

Okrasna opeka je izdelana iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primerna tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo. Okrasna opeka Antique je okrasna opeka z edinstvenim reliefom. Model se lahko polaga s fugo ali brez nje.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 23,3cm × 6,8cm
  • Debelina: 1cm – 1,5cm
  • Teža: cca. 24,5 kg / m2
  • V kvadraturi so že predvidene fuge dimenzij 1-1,5cm.

Polaganje dekorativne opeke je enostavno. V pomoč naj vam bodo tile nasveti. Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Galerija Okrasna Opeka Antique

Pošljite povpraševanje

1 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.