Opeka Verona

Replika prave opeke – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah. Je tanjša od izvirnika in zavzame manj prostora, vseeno pa ohrani originalni videz polne opeke.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta:

Terra

Bianca

Elementi na voljo:

Opeka Verona Ravni element

Ravni element

Opeka Verona vogalni element

Kotni element

Opis izdelka

Okrasna opeka je izdelana iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primerna tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Opeka Verona je okrasna opeka z edinstvenim reliefom. Model se lahko polaga s fugo ali brez nje. V kvadraturi so predvidene fuge dimenzij 1-1,5cm.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 23,3cm × 6,8cm
  • Debelina: 1cm – 1,5cm
  • Teža: cca. 20 kg / m2

Okrasna opeka je enostavna za montažo in vzdrževanje. Čistimo jo z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo izdelek na izpostavljenih zunanjih površinah (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih.

Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Galerija Opeka Verona

Pošljite povpraševanje

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.