Costiero Varea

Costiero

Costiero je dekorativni kamen za oblaganje notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta Costiero

Costiero Colmo

Colmo

Costiero novi dekorativni kamen Varea

Varea

Dekorativni kamen Costiero Strada

Strada

Costiero Bosco

Bosco

Costiero – galerija

Elementi na voljo:

Costiero novi dekorativni kamen panel

Ravni element

Costiero vogalni element

Kotni element

Costiero – opis izdelka

Costiero dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Costiero je serija dekorativnega kamna, ki je navdih črpala v tradicionalni mediteranski arhitekturi. Na izgled posnema istrski suhozid. Model se polaga na stik brez fugiranja.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija (panel v obliki črke Z 0,08m2): 58,5cm × 14,8cm
  • Debelina: 4cm – 5cm
  • Teža: cca. 72 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Pošljite povpraševanje

5 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.