Decor Pietra

Decor Classic

Decor Classic dekorativni kamen je namenjen oblaganju notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Barvna paleta Decor Classic:

Shadow

Shadow

Antracit

Antracit

Carbon

Carbon

Galerija Decor Classic

Elementi na voljo:

Decor Classic Panel

Ravni element

Decor Classic Vogalni Element

Kotni element

Opis izdelka Decor Classic dekorativni kamen

Dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Decor Classic je dekorativni kamen modernih linij, katerega je navdihnila priljubljena rustika. Model se polaga na stik brez fugiranja. Medtem, ko se pri naravnem kamnu sivih odtenkov ob izpostavljenosti vremenskim vplivom pojavi rja (zaradi prisotnosti vulkanskih kamnin – bazalt), se pri našem produtku to ne zgodi.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 57,5cm × 13,5cm
  • Debelina: 1cm – 2cm
  • Teža: cca. 30kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Pošljite povpraševanje

4 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.