Slim Line

Slim Line

Slim Line je dekorativni kamen za oblaganje notranjih in zunanjih navpičnih površin. Gre za repliko naravnega kamna – tako v reliefu, kot tudi v barvnih kombinacijah.

Unikatni izdelki so plod lastnega znanja, razvoja in proizvodnje.

Slim Line barvna paleta

Marrone

Slim Line Tortora

Tortora

Slim Line Ardesia

Ardesia

Galerija Slim Line

Elementi na voljo:

Slim Line panel

Ravni element

Slim Line vogalni element

Kotni element

Opis izdelka Slim Line

Dekorativni kamen je izdelan iz mešanice cementa in kakovostnega agregata z edinstveno recepturo. Zaradi svojih fizikalnih lastnosti je primeren tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.

Kamen zaznamuje izjemno modern dizajn. Model se polaga na stik brez fugiranja. Medtem, ko se pri naravnem kamnu sivih odtenkov ob izpostavljenosti vremenskim vplivom pojavi rja (zaradi prisotnosti vulkanskih kamnin – bazalt), se pri našem produtku to ne zgodi.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija panela: 57,5cm × 14,2cm
  • Debelina: 1cm – 2,3cm
  • Teža: cca. 40 kg/m2

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi. Odgovore na pogosta vprašanja o dekorativnem kamnu najdete tukaj. Ker so izdelki vsak po sebi unikat, so med serijami možna minimalna odstopanja v barvnih odtenkih. Ponujamo vam možnost dostave in strokovne vgradnje dekorativnega kamna lastne proizvodnje.

Vsi izdelki iz naše proizvodnje so v celoti narejeni v Sloveniji. Z rednimi testiranji in stalno kontrolo proizvodnje skrbimo za kvaliteto izdelkov, ki nosijo znak CE in so skladni z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja.

Pošljite povpraševanje

1 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.