Barvne kombinacije dekorativnega kamna

Iščete barvne kombinacije dekorativnega kamna po vašem okusu? Prišli ste na pravo mesto. Tu so izdelki iz naše lastne proizvodnje. Na voljo imamo 9 različnih oblik dekorativnega kamna. Barvnih kombinacij dekorativnega kamna je preko 30. V ponudbi boste zagotovo našli pravega zase. Stalno razvijamo nove modele in barvne odtenke. Za vas lahko izdelamo tudi unikatne barvne kombinacije.

Dekorativni kamen v sivih odtenkih

Najprej poglejmo odtenke, ki so priljubljeni že nekaj let. Barvnih kombinacij dekorativnega kamna v sivi je kar nekaj. Zato je Decor Classic naš ˝best-seller˝. Model je sodobno eleganten. Prva izbira strank je odtenek antracit. Sledita mu svetlejši Shadow in temno siv Carbon.

Sive barvne kombinacije najdete tudi v modelih serij Mediteran Dalmata, Bunja impala, Mediteran Classic in MultiColor. Nekateri modeli so monotono sive barve. Zato pa pri drugih kamen popestrijo poudarki v bakrenih odtenkih.

Ko pomislimo na opeko, navadno pomislimo na rdečo in oranžno barvo. Zato pa pri nas razmišljamo širše. Opeko v sodobnejših odtenkih najdete v seriji Verona.

Zemeljske barvne kombinacije dekorativnega kamna

Druga skupina po priljubljenosti so peščeni in zemeljski odtenki. Stremimo k temu, da so barvne kombinacije in odtenki dekorativnega kamna podobni originalu. Dejstvo je, da tak kamen izgleda bolj naravno. Barvne kombinacije v zemeljskih tonih lepo predstavljajo serije Mediteran Dalmata in Mediteran Classic.

Za barvne kombinacije dekorativnega kamna serije MultiColor smo navdih poiskali v svetovnih puščavah. Od tam izvirajo tudi imena artiklov. Odtenki dekorativnega kamna MultiColor so v peščenih zemeljskih odtenkih z nežnimi kontrasti.

Opečnati barvni odtenki

Od kod izvira opečnata barva? Seveda iz barve opek. Okrasna opeka serije Classic je imitacija klasične ravne opeke. Serija Rustica je bolj reliefna. Obe sta na voljo v klasičnih oranžnih in rdečih barvnih odtenkih.

V množici modelov in barvnih kombinacij, odločitev ni enostavna. Zato si lahko ogledate tudi zaključene projekte. Tudi boljšo predstavo boste dobili, saj so fotografirane večje površine. Povezavo na galerijo vgrajenih materialov najdete tukaj.

Na koncu pa še k eni pomembni stvari. Vsak zaslon nekoliko popači fotografije. Fotografija ne naredi takšnega vtisa, kot je ogled vzorcev v živo. Zato vabljeni, da se oglasite pri nas. Oglejte si vzorce v živo. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.