Dekorativni kamen antracit

Bela-antracit je že vrsto let najbolj priljubljena barvna kombinacija fasad. Naš umetni dekorativni kamen v antracit odtenku je zato eden najbolje prodajanih modelov. Prihaja iz serije Decor Classic.

Decor Pietra

DECOR CLASSIC ANTRACIT

Dekorativni kamen Decor Classic

Decor Classic je umetni dekorativni kamen modernih linij. Na voljo je v več odtenkih sive – od najsvetlejšega Shadow do skoraj črnega Carbon. Pri naravnem kamnu sivih odtenkov se ob izpostavljenosti vremenskim vplivom pojavi rja. Ta je posledica prisotnosti vulkanskih kamnin – bazalta. Pri našem produtku se to ne zgodi. Imate več vprašanj o dekorativnem kamnu antracit?

SHADOW

Antracit

ANTRACIT

Carbon

CARBON

Enostavna vgradnja

Decor Classic je na voljo kot dekorativni panel. Paneli so enostavni za vgradnjo, saj se polagajo na stik. V kolikor nimate orodja ali znanja, vam lahko vogalne elemente izdelamo že pri nas v proizvodnji.

Tehnične lastnosti modela:

  • Dimenzija: 57,5cm × 13,5cm
  • Debelina: 1cm – 2cm
  • Teža: cca. 30kg/m2

Vgradnjo pa lahko prepustite tudi našim mojstrom.

Decor Classic Panel

RAVNI PANEL

Decor Pietra Vogalni Element

VOGALNI ELEMENT

Enostavno vzdrževanje

Dekorativni stenski paneli so enostavni za montažo in vzdrževanje. Čistimo jih z blagimi čistilnimi sredstvi. V notranjih suhih prostorih posebna skrb in vzdrževanje nista potrebna. Če uporabljamo kamen na zunanjih izpostavljenih površina (direktna sončna svetloba, zmrzal), svetujemo letno impregnacijo s primernimi impregnacijskimi sredstvi.

Decor Classic Carbon
Decor Classic Antracit
Decor Classic Antracit
Decor Classic Antracit
Decor Classic Antracit

Decor Classic Carbon