Vgradnja dekorativnega kamna Maestral

Predstavljamo vam enega od projektov vgradnje dekorativnega kamna Maestral. Gre za dekorativni kamen serije Mediteran Dalmata, ki je eden najbolj priljubljenih in prodajanih modelov umetnega dekorativnega kamna iz naše proizvodnje.

Mediteran Dalmata Maestral

MEDITERAN DALMATA MAESTRAL

Izbira umetnega dekorativnega kamna

Naj vam v sliki in besedi predstavimo stanje pred in po vgradnji. Stranka je iskala stensko oblogo za fasado, ki se bo vklopila v sam stil gradnje in okolico. Dogovorili smo se za ogled in svetovanje na terenu. Po posvetu in ogledu vzorcev se je stranka, se je odločila za vgradnjo dekorativnega kamna Maestral. Gre za dekorativni kamen sivih odtenkov, ki se je lepo vklopil v celotno zgodbo.

Prej

PREJ

Mediteran Dalmata Maestral

POTEM

PREJ

Mediteran Dalmata Maestral vgradnja

POTEM

Strokovna vgradnja – neprekosljivi v detajlih

Na projektu so do izraza prišle izkušnje, ki so jih tekom let nabirali naši mojstri. Umetni dekorativni kamen Maestral je v panelih (58cm × 14cm9), samih prehodov ni opaziti nikjer. Vogali (tudi tisti z nepravilnimi koti) so obdelani profesionalno z rezanjem in lepljenjem. O vgradnji dekorativnega kamna in obdelavi vogalov več lahko preberete tukaj. Projekt je zajemal tudi polaganje porfido kamna rdečkastih odtenkov.

Mediteran Dalmata Maestral vgradnja

VOGALI

Mediteran Dalmata Maestral

NEPRAVILNI KOTI

Mediteran Dalmata Maestral Vogal

VPASOVANJE STREŠNIKOV IN OKVIRJEV

Mediteran Dalmata Maestral - porfido

STOPNIŠČE IZ PORFIDA

Kombinacija dekorativnega kamna Maestral z drugimi materiali

Večino površin prekriva dekorativni kamen Maestral, ki je v sivih odtenkih sam po sebi zelo lep, bi pa bila črno – bela zgodba zelo dolgočasna.

Opečnati slemenjaki nimajo zgolj estetske funkcije, ampak ščitijo kamen pred zamakanjem vode ob padavinah. Okoli oken in vrat so leseni okvirji in dekorativni kamen ustvarili čudovit kontrast. Rdečkast porfido se na stopnišču prepleta s sivimi odtenki dekorativnega kamna Maestral.

MAESTRAL IN LES

Mediteran Dalmata Maestral vgradnja

MAESTRAL IN PORFIDO

Končan projekt

Kot pravi naš moto: Narava navdihuje, mi ustvarjamo. Tokrat smo ustvarili izdelek, ki je pravi poklon naravi.

Mediteran Dalmata Maestral