Vgradnja dekorativnega kamna Bunja Impala

V novem projektu je predstavljena vgradnja dekorativnega kamna Bunja Impala na cokel hiše. Bunja Impala je imitacija naravne bunje. Atraktivna je predvsem zaradi svoje zanimive površine. Bunja je tradicionalni model, ki lepo popestri oblagano površino. Dekorativna bunja je primerna za notranjo ali zunanjo uporabo.

Kateri kamen izbrati za cokel?

Stranko je zanimala vgradnja dekorativnega kamna na cokel hiše. Fasada na obnovljeni hiši je rahlo umazano bela. Iskala je kamen v sivem odtenku. Izbira sivega kamna je pestra.  Na koncu se je stranka odločila za Bunjo Impala. Ta je na voljo v treh odtenkih. Izbrala je srednjega – Steel. Na objektu smo opravili izmero in kamen izdelali v naši proizvodnji.

Bunja Impala Beige

BEIGE

Bunja Impala Steel

STEEL

Bunja Impala Graphit

GRAPHIT

Vgradnja dekorativnega kamna

Umetni dekorativni kamen je dokaj enostaven za vgradnjo. Če ste le malo mojstra, se lahko polaganja lotite sami. Lahko pa skrb okoli polaganja kamna prepustite nam. Nudimo vam celovito storitev. Začne se s svetovanjem pri sami izbiri dekorativnega kamna. Za naše stranke opravimo brezplačno izmero. Z izkušnjami, ki jih imamo, izračunamo optimalno količino kamna, ki je potreben za vgradnjo. Z ekipo strokovnjakov in materiali vrhunske kakovosti opravimo strokovno vgradnjo dekorativnega kamna. Tudi po vgradnji vam nudimo podporo in izdelke, s katerimi podaljšate življenjsko dobo dekorativnega kamna.

Vgradnja v sliki

V fotogaleriji si oglejte vgradnjo dekorativnega kamna Bunja Impala.

PREJ

POTEM

PREJ

POTEM

Pred vgradnjo

PREJ

Po vgradnji

POTEM

Obdelava špalet z dekorativnim kamnom

Ob sami vgradnji dekorativnega kamna se lahko odločite za dve možnosti pri odprtinah oken in vrat (špalete). Odvisno je seveda tudi od tega, ali dimenzije to sploh dopuščajo. Špalete lahko ostanejo ˝gole˝. Če špalete niso obdelane, se jih običajno po vgradnji kamna pobarva s fasadno barvo. Lahko pa so špalete oblečene z dekorativnim kamnom. Špalete na tak način dobijo lep, zaključen izgled. Tako se je odločila tudi stranka v tem projektu.

Zlarin Light

NEOBDELANA ŠPALETA

Obdelana špaleta - cokel iz kamna

OBDELANA ŠPALETA

Zaključena vgradnja

Vgradnja je potekala brez težav. Kamen se lepo reže in vgradnja z izkušeno ekipo poteka hitro. Delo smo opravili v treh delovnih dneh. Od tega je kar nekaj časa vzela obdelava vogalov in špalet.

Lastniki hiše so postali še ena od naših zadovoljnih strank.

Vas zanima več? Povpraševanje nam pošljite na info@akamen.si

Bunja Impala Steel