Vgradnja dekorativnega kamna Decor Classic

Predstavljamo vam novi projekt: vgradnja dekorativnega kamna Decor Classic. Gre za enega izmed najbolj priljubljenih in prodajanih modelov umetnega dekorativnega kamna iz naše proizvodnje.

Decor Classic

DEKORATIVNI KAMEN

DECOR CLASSIC

Decor Classic

Izbira umetnega dekorativnega kamna

Naj vam v sliki in besedi predstavimo stanje pred in po vgradnji. Stranka je iskala stensko oblogo za fasado, ki se bo vklopila v sam stil gradnje in okolico. Po posvetu in ogledu vzorcev se je stranka odločila za vgradnjo dekorativnega kamna Decor Classic. Gre za dekorativni kamen sivih odtenkov, ki se je bo lepo prilegal obnovljeni fasadi.

Pred vgradnjo

PREJ

Decor Classic

POTEM

Pred vgradnjo

PREJ

Decor Classic

POTEM

Strokovna vgradnja – kakovost materialov

Pri vgradnji umetnega dekorativnega kamna uporabljamo zgolj lepila in fugirne mase vrhunske kakovosti. Lepila morajo zadostiti kriteriju izboljšane deformabilnosti in spadajo v kakovostni razred z oznako C2TeS1. Za podaljšano obstojnost in lažje vzdrževanje dekorativnega kamna smo nanesli tudi impregnacijsko zaščito.

Pred vgradnjo

PREJ

Decor Classic

POTEM

Pred vgradnjo

PREJ

Decor Classic

POTEM

Končan projekt

Kljub nižjim temperaturam nam je sončno vreme čez dan omogočalo normalno delo. Potrebno je bilo paziti, da so kamen in materiali skladiščeni v primernih pogojih. Vgradnja je bila za nas prav posebna, saj je bila zadnja v sezoni 2021. Veseli smo, in stranka zadovoljna, da nam je vreme dopustilo opraviti delo v dogovorjenem roku.

Kot pravi naš moto: Narava navdihuje, mi ustvarjamo. V snegu in v soncu.

Decor Classic
Decor Classic