Novi modeli okrasne opeke

Izbira stenskih oblog je pestra. Dopolnjujo jo nove barvne kombinacije okrasne opeke. Gre za repliko prave opeke. Njena prednost je, da je tanjša od prave opeke. Zato vam ne zasede dodatnega prostora. Na voljo so opeke različnih oblik. Znotraj vsake serije najdete številne barvne kombinacije.

Zemeljski toni

Opeka Antique ima rahlo reliefno površino. Njena značilnost so zemeljski odtenki. Zato se lepo vklopi v modern dizajn. Prihajajo trije modeli: Yuta, Toka in Lurra. V ponudbi še vedno ostaja najbolj priljubljeni model. To je Opeka Antique Terra.

Opeka Antique Yuta

OPEKA YUTA

Opeka Antique Toka

OPEKA TOKA

Opeka Antique Lurra

OPEKA LURRA

Opeka Antique Terra

OPEKA TERRA

Prodajni hit

Opeka Rustica je najbolje prodajan model iz naše proizvodnje. Opeko se lahko polaga s fugo ali brez nje. Ponudbo smo razširi za izdelka Guatemala in Nicaragua. Novi modeli prinašajo subtilno opečnate odtenke.

Opeka Guatemala

OPEKA GUATEMALA

Opeka Nicaragua

OPEKA NICARAGUA

Opeka Rustica Panama

OPEKA PANAMA

Opeka Costarica

OPEKA COSTARICA

Večna klasika

Serijo Classic definirajo čiste linije. Je opeka z gladko površino. Novi odtenki v seriji Classic so nekoliko bolj umirjeni. Seriji sta se pridružila nova modela Bologna in Venecia.

Opeka Classic Bologna

OPEKA BOLOGNA

Opeka Classic Venecia

OPEKA VENECIA

Opeka Classic Roma

OPEKA ROMA

Opeka Classic Genova

OPEKA GENOVA

Pestra izbira

So vam nove kombinacije okrasne opeke všeč? Potem kar pogumno. Popestri lahko tudi izgled vašega doma. Opeke so vse bolj priljubljene. Nove barvne kombinacije so lepo dopolnile ponudbo. Zato boste zagotovo našli model zase.

Z novimi modeli lahko poudarite na primer steno spalnice. Ali pa ˝focus point˝ kot je steber. Vgradite jo lahko tudi v kuhinji. V tem primeru je potrebno opeko impregnirati.

Tudi sami lahko enostavno vgradite opeko. Navodila za vgradnjo najdete tukaj. Lahko pa nam pišete na info@akamen.si in pripravili vam bomo ponudbo z vključenim polaganjem.